contact: gotanasronull@nullgmail.com

Hogyan festeni kovácsoltvas korlátokat egy ecsettel

Hogyan festeni kovácsoltvas korlátokat egy ecsettel Paint kovácsoltvas korlátok - Segítség és tippek A kovácsoltvas kovácsoltvas korlátok egy ecsettel kiváló módja annak, hogy házat adjanak Éles, újabb megjelenés. Kevés olyan dolog, hogy a ház"arca"jobban néz ki, mint a Frissen festett kovácsoltvas korlátok. A kinézet klasszikus és a Az anyag tartós, és a látogatók - és a potenciális vásárlók - válaszolni fognak Önre Otthon a megérdemelt figyelem mellett. A probléma: kovácsoltvas korlátok lehetnek Trükkös a festés. Meg kell keresnie a különböző forrásokat, és választania kell a típust A festék és a folyamat, amely a legjobb a saját helyzetét. Ez a lencse kínál Néhány ötlet és józan ész segítenek elindulni. Hogyan kell festeni kovácsoltvas korlátokat: előkészíteni a területet A festék, amit használni fogsz, erőteljes dolgok és nehezen tisztítható, így te Meg kell akadályoznia, hogy a festék ne kerüljön a helyszínre. Ez alapvető és Az első lépés minden tapasztalt festő számára, de a nem profik is elfelejtik ezt Lényeges lépés. Szóval menj ki az újságokból, vagy jobb, egy csepp-ruhát. TAPE IT LE! A terület felkészítésének időtartama mindig jól eltöltött idő. Az Egyesült Államok haditengerészetének fényképe a tömegkommunikációs szakember 2. osztályú Mark Logico által Hogyan festeni kovácsoltvas korlátok: Készüljön fel Míg egy kis időt kell töltened a festés területének elkészítéséhez, akkor Azt is meg kell fontolnia, hogyan fogsz védeni...

Continue Reading

Papír lámpák

Amikor a világítás, igyekszünk, és adja meg, hogy a berendezési tárgyak közötti egyensúly beleolvadnak a dekoráció még nem szerepelnek túl kiszámítható és unalmas. Két szerelvény, amit soha többé meghökkent bennünket a valaha oly sokoldalú medálok által Issam Noguchi és George Nelson. Miközben soha nem úgy ezeket világítótestek "trendi", ők határozottan nőtt a népszerűsége az elmúlt években, a tervezés karnyújtásnyira hogy George Nelson "Bubble lámpák" nagyon kap-képes. Mi éppen ezt Noguchi papír lámpa alább egy szerves-modern loft szó akár az ebédlőasztalnál, valamint a hálószobában.

Japanese építész és a design legenda Issam Noguchi a Akari medálok igazi klasszikus. Egy ikon 1950 design, Noguchi harmonikusan illeszkedik a japán kézműves modernista formában. Következő mérkőzések készült washi papír és bambusz bordázat lehet finom, de a hatásuk meglehetősen erős.

Pendant2Above, egy nappali ötvözi a hagyományos és a század közepére tervez, a Noguchi medál soha nem tűnt megfelelőnek. A szerves mégis modern forma lehetővé teszi magát, hogy könnyedén keverednek egy sor stílusok. Tom Scheerer biztosan volt jobb ötlet!

A medálok fent által tervezett George Nelson. Ellentétben Noguchi a medálok, amelyek hasznosítják papírt megépítésük, Nelson "Papír lampion" volt a célja egy spray bevonat áttetsző műanyag polimer egy csontváz acélhuzal és tűnnek ipari formájában.

Pendant1Nelson a körte medál, fent, úgy tűnik, jobb otthon között Saarinen tulipán alapú étkező székek és Eames üvegszálas székkel. Az alábbiakban egy csészealj medál ügyes nappali szerepelt Domino.

Pen...

Continue Reading