contact: gotanasronull@nullgmail.com

Interjú: Paula

Interjú: Paula Maria Jordan A Villanova Egyetemen 1981-ben tanult angol nyelvtanfolyamon, Maria interjút adott anyjának, aki Barbara Waltersnek hasonlított. Soha nem nézett vissza. Forrás Találkozz Paula-val.... Paula, más néven fpherj48, az egyik legerősebb, leginkább kiegyensúlyozott és inspiráló nő, akit ismerek. A Beat ON ON - A Heart Attack megmaradása ötletet ad a Paula csodálatos ösztöneiről, melyet az egyszemélyes stílusban írt. Hogyan mérjük fel a tanácsot? Csak egy példa arra, hogy Paula szabadon osztozik az életút során szerzett tapasztalatok között. Ó, ő is egy bizarr és gonosz humorérzékkel rendelkezik, ahogy a The Latest Rage és a Other Insane FADS-ban találsz. Kérem, csatlakozzon hozzám ebben a csodálatos pillantást Paula-ra, az űrhajóra... és nem fog csalódni, ha megnézed néhány írását is: Azok az idők, amikor a legkevésbé nyugodt vagyok.... * Először is, a kora reggeli órákban, amikor ébredtem, a Border Collie,"Taz", aki felemeli a 65 kilót rajtam Hideg, nedves orr a fülemben. "Nyugodtnak"érzem magam, de lehet, hogy valójában egy kábult kábulat lesz, amíg meg nem kapom a kávé kávét. Aztán szeretnék használni egy vadonatúj nap kezdetét, hogy megtalálja a békés helyet, és egyszerűen csak"BE"-ra tegyen szert. Nincs zavaró körülmény, és kizártam a negatív vagy stresszes gondolatokat. Ehelyett azt gondolom, hogy boldog, produktív napot választok, és eldöntenem, milyen csodálatos új projektet fogok kezdeni. Azt hiszem, eléggé nyugodt vagyok, még mielőtt elaludnék az éjszakára... de igazat mondhatnék, valósz/strong>...

Continue Reading

Használt Pedicure Spa berendezések és kellékek eladó-székek-székek-állomások

Használt Pedicure Spa berendezések és kellékek eladó-székek-székek-állomások sbconcepts Legjobb Választási termékek Szépségszalon Spa berendezések Hajszárító állvánnyal Prémium minõségMeg van szükség ha van egy hajvola a gyógyfürdődben! Most Hol vásárolják meg a használt fürdőberendezéseket? Vásárolt használt fürdőeszközöket vásárolna? Új üzleti tevékenység indításakor néha túlterheltnek tűnik, amikor megvásárolja a készülékeket és a kellékeket. Sokat pénzt takaríthat meg, ha megvásárolja a használt felszerelést, nem pedig a vadonatúj. A gyógyfürdők és szalonok drágák lehetnek, de ha egy kis kutatást végeznél, akkor megtarthatod az induló költségeidet ésszerű összeget. Először is tudom, hogy segítsen anyósomban létrehozni egy gyógy- és fodrászatot. Ha tudni szeretné, hogy hol vásárolják a használt gyógyászati ​​eszközöket, akkor több pénzt takaríthat meg. Még akkor is, ha nem megy minden vadonatúj Spa eszközzel, még mindig van egy gyönyörű szalon, mint az egyik a. Örömmel tudja tudni, hogy online boltban megtalálhatja az összes szükséges spa felszerelést. Használt pedikűr székek, hordozható masszázs asztalok, székek, és még a teljesen használt pedikűr szék állomások. Az online vásárlás az olyan vállalatokkal, amellyel megbízhat, mint az Amazon és az Ebay, remek hely a megtakarítás megkezdéséhez és a bank leállítása nélkül. Új és használt fürdőfelszerelések - professzionális szalon és fürdő felszerelésHa minős...

Continue Reading

A grúz házak 18. századi belsőtereke

A grúz házak 18. századi belsőtereke artsofthetimes A gyarmati korszak sarkai után a grúz korszak, amely 1714-től 1830-ig terjedt az évek során, látta, hogy az amerikai emberek megmutatják szeretetüket az élet gyönyörű dolgai iránt, és azt az életmódjukon és életükön keresztül fejezik ki. A gazdag, jól utazott és gazdag 18. századi amerikai szerette és elfogadta az európai belsőépítészeti stílust. Még a gazdagabb gazdálkodók és a kis földtulajdonosok is csatlakoztak ahhoz a trendhez, hogy a klasszikus formákat és stílusokat bevezették Európában otthonukba. A grúz belső terek az eleganciájuk és az érintésük könnyűségéért voltak ismertek, a legtartósabb stílusok a neoklasszikusak voltak, amely görög és római stílusokon és formákon alapult. Bár a helyi kézművesek és a bútorgyártók nem voltak olyan tapasztaltak, mint az európai társaik, ezért saját korlátai voltak, de sok esetben rendkívüli érdemi terveket készítettek. Megítélésük szerint műveik európai stílusú példányok voltak, mégis úgy tűnt, hogy nagy imitációkat követnek el, amint nyilvánvalóvá vált az architraves, a pilasters, a trims, a cornices és a paneled falak stílusaiban. 21 A grúz belső tér jellemzőiRomán stílusú oszlopok (korinthusi, ionos és dóros) Magas mennyezet Sash ablakok falnyílásokba rések Római istenek és istennők faragott szobrai Vázák és urnák Cserép, szalag és girland motívum Pajzs és urna motívumok Klasszikus számok Pasztell (finom) színséma - gyakran puha szürke, bors..

Continue Reading

Mi a vegetáriánus selyem vagy béke selyem?

Mi a vegetáriánus selyem vagy béke selyem? VioletteRose A vegetáriánus selyemből vagy a béke selyemből vagy éri selyemből ismert vegánbarát selymet a selyemhernyók lárváiból készítik, amelyek gubóféléket képeznek, de károsítják őket az extrakciós folyamatban. A tiszta selyem gyönyörű, sima, királyi és elegáns, de a selyemelőállítás nem olyan szép. A selyemgyártás hagyományos folyamatában a Bombyx mori selyemhernyók lárváit meg kell ölni, és ez sajnálatos, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy valóban tiszta selymet készíthet a selyemhernyók megölése nélkül. A béke selyemgyártásnál a lárváknak életciklusukat kell befejezniük, és gyönyörű lepkékké alakulnak. A selymet olyan lárvák termelik, amelyek sértetlenekké válnak lepkékké Forrás A tiszta selymet valójában a selyemhernyók alkotják. Valójában a selyem a selyemhernyó lárvái által termelt természetes fehérjeszekből készül. Ők alkotják a gubókat és ott maradnak, amíg a pupa színpaduk vége. A selyem megszerzése érdekében a cocoonokat forró vízbe helyezzük, amely elválasztja a gubóféléket a lárváktól, és ebben a folyamatban a lárvák elpusztulnak. Soha nem fejezik be pupa színpadukat, és nem fejlődnek lepkékké. Selyemtermeléshez sok selyemhernyó segítségével kell, és nagy számban nőnek a gazdaságok. Az eperfa leveleket táplálják, és a lárvák elkezdik a gömbölyéket alkotni a mirigyek által kiválasztott fehérjeszekből. A vegetáriánus selyem Eri selyem vagy béke selyem néven...

Continue Reading

Papír lámpák

Amikor a világítás, igyekszünk, és adja meg, hogy a berendezési tárgyak közötti egyensúly beleolvadnak a dekoráció még nem szerepelnek túl kiszámítható és unalmas. Két szerelvény, amit soha többé meghökkent bennünket a valaha oly sokoldalú medálok által Issam Noguchi és George Nelson. Miközben soha nem úgy ezeket világítótestek "trendi", ők határozottan nőtt a népszerűsége az elmúlt években, a tervezés karnyújtásnyira hogy George Nelson "Bubble lámpák" nagyon kap-képes. Mi éppen ezt Noguchi papír lámpa alább egy szerves-modern loft szó akár az ebédlőasztalnál, valamint a hálószobában.

Japanese építész és a design legenda Issam Noguchi a Akari medálok igazi klasszikus. Egy ikon 1950 design, Noguchi harmonikusan illeszkedik a japán kézműves modernista formában. Következő mérkőzések készült washi papír és bambusz bordázat lehet finom, de a hatásuk meglehetősen erős.

Pendant2Above, egy nappali ötvözi a hagyományos és a század közepére tervez, a Noguchi medál soha nem tűnt megfelelőnek. A szerves mégis modern forma lehetővé teszi magát, hogy könnyedén keverednek egy sor stílusok. Tom Scheerer biztosan volt jobb ötlet!

A medálok fent által tervezett George Nelson. Ellentétben Noguchi a medálok, amelyek hasznosítják papírt megépítésük, Nelson "Papír lampion" volt a célja egy spray bevonat áttetsző műanyag polimer egy csontváz acélhuzal és tűnnek ipari formájában.

Pendant1Nelson a körte medál, fent, úgy tűnik, jobb otthon között Saarinen tulipán alapú étkező székek és Eames üvegszálas székkel. Az alábbiakban egy csészealj medál ügyes nappali szerepelt Domino.

Pen...

Continue Reading